Cautare

2332 de rezultate pentru "violeta vasile" (3.49 secunde)
Basescu s-a intalnit, la sediul de campanie din Strada Vasile Lascar 148, cu reprezentanti ai PD, PLD si ai societatii civile.
Un astfel de pericol transpare din afirmatiile pe care Vasile Dancu, vicepresedinte al social-democratilor si membru al grupului de la Cluj le-a facut intr-o emisiune televizata.
Deocamdata, cei 43 social-democrati au amanat luarea unei decizii de demisie in bloc la interventia liderului Ioan Rus, pana ce conducerea centrala a PSD va lua in discutie propunerea lui Marian Vanghelie privind excluderea din partid a lui Victor Ponta si Vasile Dancu.
Liderul PSD, Mircea Geoana a precizat, la inceputul acestei saptamani, ca in sedinta BPN s-a decis sa se interzica presedintelui PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, si vicepresedintilor Victor Ponta si Vasile Dancu sa mai faca declaratii presei pe subiectul conflictului dintre ei, sub sanctiunile prevazute de Statutul PSD.
Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti a declarat, joi, ca afirmatiile secretarului general al PD Vasile Blaga arata cat de necesara era schimbarea prefectilor partizani politici ai PD, el precizand ca de fapt acesta a fost adevaratul motiv pentru care s-au facut inlocuirile.
Proiectul, initiat de Constantin Avatavului, Niculae Ciocanel, Ionut Anghel, Ion Preoteasa, Dumitru Segarceanu, Aurelian Moroianu si Gigi Chiru, se refera la nici mai mult, nici mai putin decat schimbarea din functie a viceprimarului orasului, Ion Vasile (zis si Televizor).
"Partidul Democrat va demonstra, pentru prima data, la alegerile pentru Parlamentul European ca este cel mai mare partid din tara castigand 14 locuri de europarlamentari dintre cele 35 ale Romaniei", a declarat, sambata, la Oradea, secretarul general al PD Vasile Blaga, care este si seful de campanie electorala.
Actele sunt semnate de generalul de brigada Vasile Stanciu, in calitate de "Sef al Grupului de Evidenta". ... Semnatarul adresei ar fi generalul de brigada Vasile Stanciu. ... Adresa este semnata de acelasi general Vasile Stanciu, si datata 20 iulie 2006.
Presedintele Traian Basescu a declarat aseara ca Vasile Blaga, candidatul PD-L pentru Primaria Capitalei, il va "pulveriza" in alegeri pe candidatul preconizat al PSD, Miron Mitrea. "Il pulverizeaza Blaga pe Mitrea", a spus Basescu, intrebat de confuntarea care se prefigureaza la Bucuresti intre Vasile Blaga si Miron Mirea.
Candidatul PD-L pentru Primaria Generala a Capitalei, secretarul general Vasile Blaga, a declarat vineri, la Sala Palatului, ca va castiga cursa electorala pentru Bucuresti si ca va infrange orice contracandidat, inclusiv pe cel al PSD.
Institutul pentru Politici Publice (IPP) constata ca, dupa primele 20 de zile de campanie, candidatii la Primaria Generala si la cele de sector au cheltuit 866.200 euro pentru publicitatea electorala in presa scrisa, cel mai mult platind Vasile Blaga si Razvan Murgeanu, de la PDL.
Candidatul PDL la Primaria Capitalei, Vasile Blaga, a declarat joi ca spera ca in campania din turul doi de scrutin sa se prezinte programe, iar referitor la eventuale atacuri a precizat ca se asteapta la orice, astfel ca nu are nici un fel de emotie.
Astfel, luand in calcul aceste argumente, probabil ca Vasile Blaga nu va demisiona din functia de lider al PDL Bucuresti, el urmand sa pregateasca viitoarea campanie electorala pentru alegerile generale si in Capitala, dar si la nivel national, la fel ca si pana acum.
Democrat - liberalul Vasile Blaga si-a inaintat, ieri dimineata, demisia din functia de presedinte al Organizatiei PDL Bucuresti.
Nicusor Constantinescu i-a "facut" astfel pe Vasile Dancu si Ioan Rus, care dupa ani buni se vad inlocuiti din postura de eminente cenusii ale PSD de catre mult mai alesii lor colegi de la Constanta.
El a aratat ca se va consulta cu fostul lider al filialei, Vasile Blaga, in luarea deciziilor la nivelul acestei organizatii. "Il apreciez foarte mult pe Vasile Blaga, este un om extrem de serios.
Dupa ce Bucurestiul a decis dizolvarea conducerii PSD Cluj, intre liderul filialei locale, Vasile Dancu si presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, a pornit razboil declaratiilor.
Fostul negociator-sef al Romaniei cu UE, deputatul Vasile Puscaa, a anuntat, miercuri, ca va candida la alegerile generale pentru un mandat de deputat sau senator, intr-un colegiu care urmeaza sa fie stabilit de conducerea filialei PSD Cluj.
Fostul ministru de Interne Vasile Blaga a fost audiat, ieri, la Parchetul instantei supreme, in calitate de martor in legatura cu o hotarire de Guvern prin care s-a decis vanzarea a 8% din actiunile Petrom catre salariati.
Se pare ca este singura modalitate in care Ioan Oltean ar mai putea sa adune voturi fiindca, altfel, nu vad cine ar mai putea vota gasca banditilor si tradatorilor condusa de Oltean, la care s-au alaturat Ioan Botis (ex-PSD - n.r) si Vasile Marc (ex-PSD-n.r.)", a declarat Emil Radu Moldovan.
google-analytics.com